Кристиано тренира в Мадрид

Начало » Кристиано тренира в Мадрид
Кристиано Роналдо РМ
Снимка: Даниел Касас

Кристиано Роналдо е в Мадрид и тренира в спортното градче на Реал в квартал “Валдебебас“, информира зам.директорът на “Марка“ Хосе Феликс Диас.

38-годишният нападател, постигнал най-много успехи с “кралете“ и за които вкара цели 451 гола за 9 сезона, помолил бившите си шефове да поддържа форма в базата. Разбира се, бил “добре дошъл“ и днес е работил във фитнеса, докато над града (и почти цяла Испания) се изсипаха проливни дъждове, причинили наводнения, дори разрушени къщи.

CR7 тренирал с първородния си син Криштиянино, който е млад футболист, развиващ се добре за възрастта си. 12-годишното дете сключи първи договор с Манчестър Юнайтед, но след като баща му напусна клуба, вероятно е разтрогнал. Петкратната “Златна топка“ напусна разплакан Мундиала в Катар, разочарован от нещастното отпадане с Португалия от Мароко на четвъртфинал. Крис вкара на пет световни, но не успя да вдигне купата.

“Да спечеля световното, да поставя Португалия на най-високото стъпало, бе най-голямата ми и амбициозна мечта. – написа в соц.мрежи феноменалният атлет. – Борих се здраво за нея, дадох всичко за нея, но за съжаление свърши. Посвещението ми към Португалия продължава безрезервно, винаги съм се борил за общата цел и не съм обръщал гръб на колегите и страната си!“

Със сигурност ще порита и с бившите съотборници, Карим Бензема преодоля задължителните три седмици лечение и също почна тренировки вчера във Валдебебас.

Кристиано си търсеше силен отбор в Европа, за да продължи с рекордите. За завръщане в Реал не се говори. Най-вероятната му посока е арабския Ал-Наср, предлагащ му 500-милионен договор за 2,5 години.