Крушарски: Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години

Начало » Крушарски: Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години

Христо Крушарски

Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години.  Това заяви в типичния си стил собственикът на пловдивския клуб Христо Крушарски по време на пресконференция днес, на която бе представен нов спонсор.

„Ситуацията в целия свят е шокираща, но това не ни плаши. Локомотив има шест години проблеми, но си ги оправяме сами. За неудоволствие на ваши колеги Локомотив скоро ще си покаже главата над водата. Стига сте питали едно и също. Проблемите не са само за Христо Крушарски. Финансовите проблеми тепърва предстоят и ще стават по-големи. От това, че човек не може да пътува, губи пари. Ние сме железобетонна стена и си вярваме един на друг. Досега нито аз съм излъгал някого, нито мен са ме излъгали“, заяви Крушарски

„До края на тази година сме осигурени с тази помощ. На нас вече недостигът ни е много малък. 500 000 не ми достигаха на година. Сега няма да ми достигат 200 000. Имахме разговори с нови хора около мен. Бизнесът с метеорологията ще бъде номер едно. Тепърва ще започват да ме търсят. Локомотив може да диша спокойно през следващите 50 години“, добави той.