Крушарски обвини журналистите за дереджето на България

Начало » Крушарски обвини журналистите за дереджето на България
Христо Крушарски
CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 100

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски обвини журналистите, че са виновни за дереджето на България в момента, защото „не работели“. Обект на прозрението му конкретно беше кореспондент на бТВ.

Преди това босът поиска пари, за да говори пред камерата, а след това обясни, че той и подопечните му „не били като протестиращите“, а работели здраво. След това пък стана ясно, че за социално икономическите, финансови, икономически и политически проблеми, корупцията и бедността в България са виновни журналистите…

Останалото беше в стила на Крушарски, който след третия трофей на Локомотив за по-малко от година и половина, има всичкото право да говори всякакви суперлативни и по всякакъв начин за клуба си.

„Ние се бяхме сбрали преди мача и аз им казах какво ще стане. Всичко е във вътрешното чувство, а откак съм тук, никога не ме е излъгало. На всички в БФС им казах, че няма смисъл да ходя да видя купата този мач, тъй като ще я гледам цяла година. Ние имаме 24 човека, които са взаимозаменяеми“.

Видяхме „доброто съдийство“ срещу ЦСКА, а на мен мечтата ми беше да вземем медал. Изядоха ни мечтите, тъй като той беше ценен. Ние ще вземем цялото първенство, защото отборите, които са със „стари лаври“ новите ще ги изместят. Да кажем, че Лудогорец можем да го спрем. Това е самото начало. Те са в пъти над нашата стойност и по заплати и всичко. Те имат по-големи амбиции. Нашите амбиции са 3 кръга в Европа и да скочим пак на всички пък каквото сабя покаже“.

„зимам следващата Купа и се отказвам. Аз съм пенсионер, имам добра пенсия и мога да се издържам и без да работя. Аз няма да се откажа от отбора, дал съм си дума, че ще спра да работя, тъй като съм на години, я имам още 10, я нямам. Дано да доживея да видя това, което сега ми обещаха на 19-и – заместник-кметът ми обеща да закарам багерите и да почнем да правим тренировъчната база. Ако това не стане, аз им казах, че нямам повече време за губене. Теренът и стадион ще ги правя аз и всички пари, които са дадени в стадиона ще отидат за него. Един лев печалба няма да сложа за моята фирма. Колкото повече направят, толкова по-добре за мен. Мисля, че ще стане всичко, тъй като трябва да стане чудо, за да не стане. Аз съм реалист, човек, който е доказал себе си и мога да направя това, което мога. Мисля, че ми се полага“, коментира Крушарски.