Курдов се врътна, не искал в Разград

2011-01-20 09:48:00

Aтмосферата в тима не допаднала на голмайстора, иска пак в Ботев

За Наско Курдов, който с изказването си, че не може да живее с по-малко от 5 000 лв на месец си навлече гнева на отрудения български запалянко (и изобщо гражданина на страната от ЕС България) кретащ с под 500, изглежда че не всичко е пари. Той е пред сензационно загърбване на пачките на новия хит Лудогорец Разград и още по-сензационно връщане в Ботев Пловдив.

Онзиден синът на легендата на Левски Петър Курдов си събрал багажа и напуснал лагера на отбора в Сандански. Не се чувствал добре, не му допаднала и атмосферата в пълния със звезди (за ранга на Б група) тим.

"Наско сам изяви желание да се завърне в Ботев. Не му е допаднала атмосферата в новия му отбор и съжалява, че е избързал и е напуснал Ботев. В близките дни ще стане ясно дали желанието му ще се осъществи, тъй като има трудово-правни отношения с Лудогорец", обясни пред "7 дни спорт" ситуацията мениджърът му Емил Данчев.

 

Не е ясно обаче как ще го приемат бултрасите на Ботев, които от няколко дни са във война с него, подразнени от съобщените в профила му във Фейсбук.

Междувременно Лудогорец започна с победа контролите си през зимната пауза. Отборът на Ивайло Петев разби с 3:0 третодивизионния Пирин Разлог в Сандански.

Вашият коментар