Куриоз с машината на Левски

2010-08-07 17:32:00

Подаряват будилник на Дембеле

 

Изключително куриозна случка се е разиграла на "Герена" между мачовете с ЦСКА и "Калмар", научи bgfootball.com.

Главен герой е новият "син" любимец Гара Дембеле, който спечели битката за България с гола си за 1:0 в неделя и заби два на шведите при 5:2 в четвъртък.

Веднага след вечното дерби 24-годишният малиец с френски паспорт трябваше да даде допинг проба. Затова остана последен от левскарите на стадион "Васил Левски". Останалите си тръгнаха с клубния автобус. Нападателят трябвало да се прибере с такси. В понеделник сутрин машината за голове Дембеле учудил всички на "Георги Аспарухов", като не се появил на планираната възстановителна тренировка. По-късно всички се смели много на историята му – загубил мобилния си телефон в таксито и нямал аларма, която да го събуди от заслужения сън след първия снаряд в мрежата на ЦСКА.

Следващата тренировка се оказала много специална за Гара – всичките му съотборници се били събрали и го очаквали, за да му направят специален подарък. На Дембеле бил връчен будилник, за да не се успива друг път, независимо от обстоятелствата. На "Герена" обаче едва ли ще му се сърдят, ако поспива повече, стига да показва същата ефективност, с която спечели феновете до момента. Веселата история явно се е отразила добре на атмосферата и на самия Дембеле за мача с "Калмар". Нападателят получил и още един подарък – върнали му загубеният мобилен телефон.

 

Вашият коментар