"Лазур" отново отваря врати за феновете

2010-09-30 15:20:00

"Толкова близо до акулите" ще е на 10 октомври от 11:00 часа

 

За втора поредна година ПСФК Черноморец организира Ден на отворените врати. Събитието под наслов "Толкова близо до акулите" ще се проведе на 10 октомври на стадион "Лазур". Началото е от 11:00 часа.

Гостите отново ще могат да разгледат отблизо всички кътчета на стадиона. Всеки ще може да проникне във VIP- зоната, където са командните зали, мениджърските, треньорските и медицинските сектори. Свободен ще бъде достъпът дори до съблекалните на футболистите.

Без съмнение най-доволни ще са децата, заради които се провежда Деня. Те пак ще имат възможността не само да се срещнат с любимците си от представителния състав на „Черноморец”, а и да поиграят заедно с тях. На помощния терен на стадиона ще бъдат оформени няколко центъра за различни упражнения и конкурси. Заниманията ще се водят от футболисти на представителния отбор и треньорите във футболната академия на клуба. Най-ентусиазираните и най-прилежни участници ще получат като награди клубни сувенири.

На стадиона ще има оформени зони за автографи, за снимки с футболисти, треньори и талисмана Шарки, батут, сцена, зона за храни и напитки. Освен феншопа, който се намира до каса №1 в източния край на стадиона, ще работи и новият подвижен магазин за продажба на клубни артикули. Стоки на фирмата "Пума" ще се продават с намаление до 70 процента. Обособени кътове ще имат и спонсорите на „акулите”, които ще раздават награди.

Черноморец влезе миналата година в историята като първия български клуб, организирал Ден на отворените врати.

Интересът надмина очакванията на всички, защото на стадион "Лазур" се стекоха над 3 000 деца. Не по-малко от тях се радваха и придружителите им – майки и татковци, баби и дядовци, роднини и близки. Всички си пожелаха Денят да се превърне в традиция. Пожелание, което се изпълнява от Черноморец.

Вашият коментар