Лаптопа не го е страх от Хикса

2010-10-29 18:29:00

В Пирин търсят усилено свежи пари, положението не е цветущо

 

За първи път в отбора на Пирин Благоевград има само един контузен, съобщи на редовна пресконференция преди утрешното гостуване за шампионатния мач с Академик в София старши треньорът на благоевградските "орлета" Костадин Ангелов.

Без трайно контузените от тима ще отсъства единствено Виктор Петаков, останалите са налице. Заради червения картон от последния мач с Локомотив Пловдив в състава няма да бъде Александър Башлиев.

"И двата отбора ще търсят победата. Нека да я постигне по-добрият. Мачът е решаващ и за двата отбора на този етап", заяви наставникът, който не се притснява, че при евентуално ново равенство от Коце Лаптопа може да стане Коце Хикса.

Фенклубът на Пирин Благоеград организира пътуване до София за утрешния мач. Автобусът ще потегли в 12 часа от паркинга при РИОКОЗ в Благоевград. Екскурзията ще струва 5 лева, а билетът за вход за привържениците на Пирин е 4 лева.

Финансовото състояние на тима не е цветущо, но се търсят възможности то да стане по-добро и има светлинка в тунела. Проблемът е бил коментиран от феновете и изпълнителния директор Емил Наков. В срещата са участвали също старши треньорът на отбора Костадин Ангелов, и двама от футболистите – капитанът Благой Макенджиев и Зоран Златковски.

"Изпълнителният директор бе директен и гарантирам, че не е спестил нито един факт за финансовото състояние. Имаме взимания, имаме и давания. За взиманията са направени почти всички юридически стъпки. Работи се усърдно, дори в момента Емил Наков е на срещи в София. Има ясен план. В момента състоянието е такова, но имаме гаранции и увереност, че в близкия месец всичко ще се нормализира", заяви пресаташето на клуба Велислав Елезов.

Вашият коментар