Левскари предупредиха: Боби, свали ловешките наколенки

2010-11-24 15:24:00

Няма да позволим упражнения на гърба на Левски, закани се фенклубът на "сините"

 

Националният клуб на привържениците на Левски публикува в официалния си сайт изявление, с което обвинява БФС в толериране на тима на Литекс. Ето целия текст без редакторска корекция:

 

"Строгата и не чак толкова справедлива Дисциплинарна комисия към БФС отново се прочу със странно решение. Литекс бе помилван, въпреки че цяла България видя какво се случи минути след мача с Локомотив (София). Безобразията на комични фигури от ранга на Величко Дихонов и нахлуването на терена, явно не са голям проблем. Ловешките галеници на Боби Михайлов и компания бяха глобени със смешните 2000 лева.

 

Няколко седмици по-рано хубавците от същата тази комисия към БФС бяха доста по-стриктни с нападателя на Левски Гара Дембеле. Той бе наказан с два мача лишаване от състезателни права, въпреки че не получи картон по време на двубоя с Локомотив (Пловдив). От ДК се опряха на видео запис, нещо, което явно не се получи добре по ловешкия случай. Явно хората на собственика от село Микре са си послали добре пред ръководните органи от футболния съюз.

 

"Синята" публика няма да позволи подобни упражнения на гърба на любимия Левски. Нека Боби Михайлов и неговите авери да махнат ловешките наколенки, защото ще ги заболят кръстовете от чупки в полза на Литекс. Шампионът, който явно отново държи да свърши първи, а после да гледа голяма част от сезона в Европа по телевизията от Ловеч."

Вашият коментар