Левски без важен играч срещу Гент

2010-09-15 15:38:00

Владо Гаджев не е в групата на Левски за първия мач от груповата фаза на Лига Европа срещу белгийския Гент.

Халфът на "сините" получи разтежение в прасеца на тренировката във вторник и беше заменен в разширения състав от юношата на клуба Мариян Огнянов.

"Готови сме с вариант за заместник на Гаджев. Разчитам на всички футболисти, а това ще бъде шанс за човека, който ще заеме неговото място", заяви наставникът на "сините" Ясен Петров на редовната си пресконференция.

Наставникът на Левски най-вероятно ще заложи на Христо Йовов, който обаче призна сам, че все още не е готов физически
за цял мач, защото продължава възстановяването си от травма в бедрото.

От групата на Левски отпадна и бранителят Йордан Милиев, който натрупа жълти картони в квалификациите и ще пропусне
първия мач от груповата фаза. В

"Гент са добре организиран тактически отбор с интересни изпълнителни. Следим мачовете им, включително и последния, в
който завършиха наравно 2:2 срещу Лиерс. Ще се стремим към победа от първата до последната минута. Тя е важна за нашето самочувствие", добави Петров.

"В последния един месец се говореше, че български клуб няма победа над шведски от 15 или 20 години. Ние обаче отстранихме два. Важно е сега да победим и Гент, като това ще бъде само първата крачка и първото стъпало на стълбата, която до финала е доста висока. Не трябва да подценяваме никой, защото задачата ни няма да бъде никак лесна", заяви Христо Йовов, който също беше на пресконференцията.

Групата на Левски за мача срещу Гент: Георги Петков, Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Александър Александров, Христо Йовов, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Александър Киров, Исмаил Иса, Лъчезар Балтанов, Гара Дембеле, Мариян Огнянов, Асен Георгиев и Божидар Митрев.

Вашият коментар