Левски не отива в Лисабон като обречен

2010-09-29 14:47:00

Левски отива да покаже добра игра и красив футбол в Португалия, където в четвъртък "сините" играят с гранда Спортинг Лисабон.

Мачът е от турнира за Лига Европа. Днес отборът замина за португалската столица.

"От този мач ние можем само да спечелим. Дори да е само опит, за нас и това е достатъчно. Всичко зависи от нас. Знаем и силните и слабите страни на съперника. Мачът е различен от този с Гент, защото всички знаем какъв отбор притежават португалците", каза Георги Иванов – Гонзо.

 

"На това ниво в Европа отборите са равностойни и всеки има шанс. За равен е изключено да играем. Ние ще търсим победата до последния момент. Дори и да загубим, при нас трагедии няма да има", каза още Иванов.

"Ще се опитаме да играем нашата игра и да се представим добре срещу един сериозен противник. Не искам да коментирам ситуацията в Спортинг, защото нас това не ни интересува. Нямам особени притеснения. Играчите тренираха с настроение и се надявам да го прехвърлят в двубоя", допълни старши треньорът Ясен Петров.

 

"Иска ми се да се справим добре. Да забравим проблемите, които имаме и да се концентрираме изцяло върху представянето си срещу този гранд на европейския футбол", допълни Петров.

 

"Ще бъде трудно, но ние отиваме да играем футбол и дали ще загубим или спечелим ще видим след мача. Нашата цел е да играем добре, а не да покажем антифутбол", каза една от звездите на отбора Христо Йовов.

 

"Това, че съперникът има проблеми – трябва да го забравим. Те са си фаворити в този мач. Имаме настроение за игра. Знаем, че не сме непобедими и че все някога ще загубим", допълни Бижутера.

Вашият коментар