Левски опря до 1000 лв от Божинов

Начало » Левски опря до 1000 лв от Божинов

Валери БожиновЛевски си намери благодетел в очакване на милионите на Джоузеф Диксън. Валери Божиновизвадил от джоба си 1000 лева, за да се покрият всички спешни нужди около заниманията на „сините“, чийто старт бе даден в понеделник, пише вестник „Мач Телеграф“.

Става въпрос за елементарни нужди като минерална вода, витамини и лекарства. В социалните мрежи новината веднага предизвика майтап, че явно Диксън е изпил водата по време на пресконференцията си преди няколко дни.

Валери, който в момента тренира за Левски за здраве, е реши да помогне, след като се е оказало, че в момента в клубната каса няма и стотинка, за да се води нормален тренировъчен процес, въпреки че групата на Герена е повече от минимална. Както е известно, на първото занимание се строиха едва 13 играчи. Към тях трябва да бъде прибавен и Мартин Петков, който се готви отделно от останалите във фитнеса.

Мажоритарният собственик на „сините“ Наско Сираков пък обяви, че Божинов ще се готви с отбора по заслуги. Той е от играчите, чийто договори изтичат. Голмайстор номер 1 на Левски намекна, че Валери е бил гласен за пост в клуба, но Валери предпочитал да продължи кариерата си като футболист. На тъжните сцени в съблекалнята са станали свидетели фенове, които са влезли в съблекалнята, за да надъхат малкото останали бойци за „синята“ идея.