Левски отлетя за три точки в Гент

2010-11-30 11:16:00

Добре, че ще е студено – ще тичаме повече, радва се Ясен Петров

 

Отборът на Левски отлетя с единствената мисъл – да победи белгийския Гент в турнира за Лига Европа и да направи всичко възможно да се класира за елиминционната фаза през пролетта. Това обяви на летище София наставникът на "сините" Ясен Петров.

"Отиваме с една едничка мисъл – да победим. При всички положения трябва да сме готови. Настроението е добро. Работихме много здраво в последните дни. Не се съмнявам, че тези на които ще заложа ще дадат максимума от себе си. Дано да ликуваме след 90-те минути", обясни Пловдивския Джанини.

"Вярвам в нашия стил и се надявам да покажем сила и воля срещу Гент. Виждам подобрения в защита и вярвам, че тенденцията ще продължи и сега. Търсим синхон и ефективност отзад".

"Нямам колебания за състава. През цялото време следим изявите на Гент. Те са добър отбор, който притежава добра атака, но допуска и лесни голове. Почти всичките им мачове са зрелищни. Наясно сме с техните силни и слаби страни, от които се надявам да се възползваме", каза Петров.

"Студеното време не ме притеснява. Трябва да се справим с условията за игра. Ниските температури предполагат повече тичане", каза той.

Група на Левски за мача с Гент:

Георги Петков, Божидар Митрев, Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Майкъл Тевия, Христо Йовов, Веселин Минев, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Александър Киров, Исмаил Иса, Лъчезар Балтанов, Гара Дембеле, Владимир Гаджев, Йордан Милиев.

Вашият коментар