Левски плати на пиян да се лекува, разкара и Вратаря

2011-01-10 20:56:00

Освободиха Шакиб Бензукан, до дни е аут и Георги Петков

 

Пияндето Шакиб Бензукан вече не е футболист на Левски. През есента на 2010 г. мароканският национал се натряска като мотика и бе в нелегалност цели две денонощия, пропускайки и две тренировки на "сините". Затова бе натирен от първия отбор. Гласяха му трансфер, от който да изкарат няколкостотин хиляди евро, но в края на годината се контузи тежко в двустранна игра на "Герена".

 

"Шакиб Бензукан е освободен от Левски. Платихме за лечението му и разтрогнахме по взаимно съгласие", обяви Георги Иванов.

 

Гонзо разкри още, че договорът на Георги Петков ще бъде прекратен през следващите няколко дни, като вратарят ще получи неустойка. Вероятно ще му бъде направено подобаващо изпращане.

 

"Не знам защо си мислите, че ние с Петков се разделяме по някакъв лош начин. Тая голямо уважение към него, но на всеки му идва момент, в който да си тръгне. Понякога се получава така във футболния живот, но Петков може да продължи да играе там, където пожелае. Няма причина да сме си развалили отношенията. Причината за раздялата е спадът на формата му", добави директорът за Жоро Вратаря.

Вашият коментар