Левски посочи грешниците – Митрев и Йовов

2011-03-05 15:32:00

В последния момент решават кой да замести Бижутера – Димов или Огнянов

Игралият нестабилно срещу ЦСКА Божидар Митрев беше изваден от групата на Левски за двубоя от 17-ия кръг на А група срещу Локомотив София. Стражът на "сините" получи три гола от ЦСКА миналия уикенд и отпадна от сметките на старши треньора Ясен Петров за столичното дерби в неделя. Негов заместник ще бъде новото попълнение Пламен Илиев или дошлият в Левски през лятото Кирил Акалски.

"Божидар Митрев не попада в групата, защото ние разполагаме с трима равностойни вратари и всеки един от тях заслужава шанс да се докаже. Той не е отписан и ще получи възможност отново да играе. Не смятаме Митрев за единствения виновник за загубата от ЦСКА. Вината е на всички, тя е колективна. Той получаваше повече доверие в контролите, но сега и друг човек ще има своя шанс", заяви Петров.

От групата на Левски отпадна и капитанът Христо Йовов, който получи червен картон при загубата от ЦСКА с 1:3. За неговото място ще се конкурират юношата на отбора Мариян Огнянов и привлеченият през зимата от Черно море Даниел Димов.

"В отбора ще има промени. Готвихме се доста добре в Александруполис и играхме силно, но не сме си представяли, че ще играем по този начин срещу ЦСКА. Да, тази загуба е най-тежкият момент от престоя ми в Левски. Не ни беше лесно да я превъзмогнем, но вече успяхме. Уверен съм, че нашият отбор ще покаже съвсем различно лице срещу Локомотив София", добави старши треньорът на Левски.

"Разговарях със собственика и виждате решението – тук съм и продължавам да работя на Герена. Продължаваме да работим и да гоним следващата ни цел. Тя е победа срещу Локомотив София", обясни Петров.

Групата на Левски: Пламен Илиев, Кирил Акалски, Йордан Милиев, Дъстли Мулдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Марко Видович, Веселин Минев, Владимир Гаджев, Мариян Огнянов, Дарко Тасевски, Даниел Димов, Александър Александров, Жанвион Юлу-Матондо, Даниел Младенов, Гара Дембеле и Исмаил Иса.

Вашият коментар