Левски представи Сержиньо Грийн

2010-08-11 20:09:00

Левски представи официално новото попълнение Сержиньо Грийн. 28-годишният холандец уточни днес последните детайли по договора си и подписа за две години със "сините".

Грийн даде кратко изявление пред медиите, след което позира с фланелка с номер 3 пред фоторепортерите. "Надявам се да помогна на Левски да постигне целите си – да спечели титлата и купата на страната и да влезе в групите на Лига Европа. Ще разчитам най-вече на моя сънародник Мулдер да ме въведе в обстановката. Но и останалите в клуба ми помагат много.

Нормално е да ми трябват няколко дни за адаптация към клуба, но иначе съм във форма и отлично кондиционно състояние", коментира Грийн. Той е останал впечатлен от играта на Левски в мача срещу Локомотив София.

"Левски показа агресивен, нападател футбол. Публиката също ми хареса", каза още Грийн.

Спортният директор на клуба Георги Иванов е доволен от привличането на холандеца, като уточни, че сравнително бързо е била постигна договорка с играча. "Грийн е много добър футболист. Трябваше ни време, за да намерим точния футболист. Разбрахме се сравнително бързо и подписахме за две години", коментира спортният директор на Левски Георги Иванов

Вашият коментар