Левски пробва да извади дубликат на Гара

2010-12-30 20:02:00

На "Герена" чакат 24-годишен тъмнокож нападател от Франция за заместник на напускащия 24-годишен Дембеле

 

Шефовете на Левски ще пробват да направят пълна замяна на сегашната си звезда Гара Дембеле. За целта ще бъде пробван негов сънародник от Франция, също 24-годишен, също тъмнокож и също типичен таран.

 

Беди Бувал е играчът, който се очаква на проби на "Герена" на 10 януари. В сряда Тодор Батков заяви загадъчно, че Левски чака класен футболист, който е чужденец. Беди Бувал е французин, който за последно е играл в полското първенство за Легия (Гданск). Той е роден на 16 юни 1986 година в Домонт Франция. Висок е 186 сантиметра.

 

Юноша е на Нанси Лорен, но на 16 години е играл за малко и в английския Болтън Уондърърс, след което през 2007 се връща във Франция и играе за аматьорския Ред стар от Париж. Следват два сезона в датския Рандърс. От 2009 до лятото на 2010 в Гърция, а от лятото на тази година в Легия (Гданск).

 

Засега от Левски изчакват финализирането на сделката за Дембеле, за да се активизират с купуването на негов заместник. Твърдят, че имат готов вариант, но явно искат да тестват и още един в опитите си да намерян дубликат на Гара. Новите на "Герена" се очакват на първа тренировка на 10 януари. Дембеле ще бъде продаден до 7 януари.

Вашият коментар