Левски пропиля всичко

Начало » Левски пропиля всичко


Приказката за Левски свърши в единствения мач, в който „сините“ бяха определяни като явни фаворити – реванша с Хамрун, след 1:0 аванс от първия мач.

„Сините“ загубиха с 1:2 в редовното време и по правилата от преди два сезона щяха да отпаднат още след 90 минути, но новият регламент ги прати в продължения и след това дузпи. Носителят на Купата обаче пропиля и двата шанса и приключи евроучастието си.

Съвсем логично Левски бяха по-добрият тим през цялото време, но до 78-ата минута мачът вървеше 0:0. Тогава като от нищото Хамрун отбеляза за 1:0 и пращаше мача в продължения.

Цунами обаче не можеше да се съгласи с това и с глава малко след изтичане на редовното време вкара за 1:1 и накара феновете да видят класирането. Нула внимание на „сините“ след гола обаче позволи на Камензули да вкара за 2:1.

И в продълженията Левски беше доминиращият тим, но нямаше класа и късмет да вкара. Така дойдоха дузпите, в които играчите на малтийския тим показаха по-здрави нерви и вкараха четири пъти срещу едва две попадения на „Сините“.