Левски се наточи за Паскал

2010-12-12 11:13:00

"Сините" ще съберат петима вратари на Герена, искат и двама защитници от Черноморец

 

Повече от логично, след създалата се обстановка в Бургас и състресенията в Черноморец, грандовете се наточиха за най-добрите играчи на "акулите". След като от ЦСКА декларираха интерес към вратаря Паскал Борел, който заедно с М`Боли са най-добрите на този пост у нас, сега и от Герена загатват, че искат немеца, информира "7 дни спорт".

От Бургас вече си тръгнаха почти всички чужденци, а за най-конвертитуемите се чакат оферти. Паскал Борел е най-сериозното име. Левски пък така и не си намериха вратар като хората в последните две години. Там проблемът обаче лъсна след като треньорът Валентин Захариев за махна от клуба и започна в Славия. Формата на георги Петков спадна рязко, Митрев е все контузен, Цецо Димитров толкова си (не)може, а Кирил Акалски още се аклиматизира.

Сега в Левски се размечтаха за Паскал Борел, който е като лъв на вратата на Черноморец вече трети сезон. Ако той дойде на Герена, там ще започнат да се спъват във вратари, чиято бройка ще набъбне до пет. Освен всичко друго "сините" доскоро искаха и младока на Видима Пламен Илиев.

Друга цел на Левски са защитниците Орлин Старокин, за който се смята, че несправедливо е пренебрегван за националния отбор, както и младия талант Георги Терзиев. В Левски кризата за защитници е наистина сериозна, след като Иво Иванов се оказа провал и се наложи железен халф като Сержиньо Грийн да се връща в отбрана. "Сините" имат и Шакиб Бензукан, който обаче, когато е трезвен обикновено е контузен. Очаква се през зимата от Герена да си тръгна поизчерпалият се за Левски Веселин Минев.

Вашият коментар