Левски се точи за бивша надежда

Начало » Левски се точи за бивша надежда

Филип КръстевЛевски иска да привлече в своите редици бившата надежда Филип Кръстев през зимния трансферен прозорец. Вече са проведени разговори с полузащитник, като идеята е той да замести напусналия в посока Черноморец (Одеса) Борислав Цонев.

В момента Кръстев е технически е собственост на Манчестър Сити, но както BGfootball.com нееднократно писа, няма никакъв шанс някога да играе за английския гранд. Играчът е един от всички състезатели, продадени от Славия на сериозни отбори в невръстна възраст, нито един от които за съжаление не е пробил в сериозния футбол.

След подписването на договора му през юни 2020 година той бе преотстъпван в Славия, белгийския Ломел, френския Троа, а в момента е в нидерландския Камбур. Навсякъде представянето му е далеч от това, което се очаква от играч на Манчестър Сити.

„Сините“ в момента водят преговори да привлекат юношата на Славия под наем до края на сезона с идеята да го удължат за още една кампания. Треньорът Станимир Стоилов много харесва качествата на Кръстев и смята, че той ще пасне идеално на Левски.

Шефовете на 26-кратните шампиони провеждат разговори със „Сити футбол груп“, която е собственик на Манчестър Сити и още няколко клуба в Европа и света, за възможността да привлекат халфа на Герена.