Левски с жените и децата в Лисабон

2010-09-29 17:36:00

"Сините" бяха посрещнати от топло, но облачно време

С 20 футболисти и пълен до последното място самолет с фенове, Левски пристигна в Лисабон за гостуването си на Спортинг от турнира Лига Европа. Мачът е в четвъртък от 22:05 часа българско време.

Полетът премина без никакви проблеми и "сините" пристигнаха в португалската столица без никакво закъснение. С чартъра пътуваха и голяма част от нежните половинки на футболистите. Най-драматично бе положението около холандеца Дъстли Мюлдер, който бе със съпругата си Фиона и две от четирите си деца – Су и Ки, които през цялото време сновяха от единия до другия край на самолета.

Голмайсторът Гара Дембеле, на когото се възлагат най-големите надежди, бе придружаван от приятелката си Стефани, която е с португалски корени. Двамата обаче проспаха цялото пътуване.

"Спортинг са фаворити, но понякога и фаворитите губят", заяви Александър Александров. Опитният халф на Левски обаче призна, че повече вероятно да не играе в мача със Спортинг.

"Надявам се да победим Спортинг, но и равен ще ни остави в играта. Слабата форма на португалците не трябва да ни заблуждава. Ако откраднем нещо от това гостуване ще е добре", коментира предстоящия сблъсък един от лидерите на Левски Христо Йовов.

 

Вашият коментар