Левски с оферта за Карвальо

2010-11-23 21:10:00

Бразилецът чака предложение и от ЦСКА

По всичко личи, че ръководството на Левски е твърдо решено да закупи перлата на Локо Пловдив Базил де Карвальо. Шефовете на "Герена" в лицето на Тодор Батков и Георги Иванов вече са изпратили конкретна оферта за футболиста, като се очаква в скоро време да бъдат стартирани преговори за привличането му на "Герена".

Интересното в случая е, че сините са предложили по-голяма трансферна сума за Карвальо, отколкото за Дембеле. Известно е, че Гара акостира на "Герена" през лятото срещу 200 хиляди евро.

До този момент сумата, която Левски е готов да плати за Карвальо, се пази в тайна. Апетит към стрелеца имат и от вечния враг ЦСКА. Към днешна дата обаче армейците все още не са изпратили конкретна оферта.

Твърде вероятно е също така Карвальо да предпочете чужбина пред Левски. Участникът в Шампионска лига Бурсаспор е сред отборите, които се интересуват от качествата на футболиста.

Пред турците почетният президент на Локо Пловдив Христо Бонев обяви цена от близо 2 милиона евро. Междувременно мениджърът на Базил де Карвальо мадам Ба Бенжелюн разкри, че нейният клиент е обект на интерес от страна и на катарски отбор.

Карвальо прави изключително силен дебютен сезон с екипа на "смърфовете" и отбеляза важни голове за отбора. Именно той донесе победата над Левски на "Герена" с 2:1. Точно този мач предизвика интереса на "сините" към Карвальо.

Вашият коментар