Левски с проблеми преди мача с Пирин

2010-10-13 10:19:00

"Сините" се молят, проблемите на Гара Дембеле в коляното да отшумят

 

Отборът на Левски изпитва сериозни трудности при окомплектоването на състава за мача с Пирин от десетия кръг на А група. Няколко основни състезатели са извън строя заради различни травми.

Най-трайно контузен е Христо Йовов, с чието връщане на терена няколко пъти се избърза и нещата се влошиха. Освен него обаче още трима са под въпрос за мача с "орлетата".

Дарко Тасевски има проблеми с аддукторите, които го извадиха от мача на Македония в квалификациите за Евро 2012. Той със сигурност е аут за Пирин, а на Герена се надяват да е на линия поне за Лил. Веселин Минев пък се възстановява, но и той не е на 100% още готов.

Голямата драма за "сините" обаче са здравословните проблеми на головата им машина Гара Дембеле. Той вдига тежести във фитнеса и треньорите на тима не смеят да го пуснат в нормална тренировка. Неговите ядове са в коляното, което го мъчи от десетина дни.

В същото време треньорът на вратарите Георги Шейтанов затвори подопечните си във фитнеса и ги юрна да тренират за сила. Те се упражняваха там през половината от времето на тренировката, а след това продължиха пак под покрив – във волейболната зала.

Вчера играчите на Левски позабдавиха птоблемите след като бяха привикани в клубния офис, за да приберат заплатите си за последния месец. Те бяха уведомени, че при добър резултат срещу Лил и изчистване на срама от Лисабон, ще останат предоволни от финансовите бонуси.

Вашият коментар