Левски тренира в колеж

2010-07-22 13:04:00

В добро настроение премина последната тренировка на Левски преди реванша срещу Дъндолк от втория предварителен кръг на футболната Лига Европа. Мачът е тази вечер от 21:00 часа на стадион "Ориъл Парк". "Сините" разгромиха своя съперник с 6:0 преди седмица в София. Въпреки протоколния характер на срещата тази вечер, играчите на Ясен Петров със сигурност ще търсят втора победа срещу непретенциозния си противник.

"Ще играем за победа и самочувствие", сподели опитният халф Александър Александров. Той, заедно с останалите му съотборници направиха тонизираща тренировка преди мача тази вечер. За целта "сините" използваха колеж, намиращ се близо до хотела, в който са отседнали. Заниманието продължи половин час и участие в него взеха всичките 18 футболисти, на които ще може да разчита старши-треньорът Ясен Петров.

Дебют с екипа на "сините" ще направи новото попълнение от Холандия Дъстли Мюлдер, който ще запише първи минути в официален двубой за тима след трансфера си през лятото, а атаката отново ще бъде водена от звездната покупка на софианци през лятото Гара Дембеле, който вече се превърна в любимец на феновете.

Вашият коментар