Летен блян на Гонзо пристана на Коко Динев

2011-01-02 22:14:00

Атанас Борносузов премина в Локомотив (Пловдив)

 

Атанас Борносузов, който през лятото на 2010 г. бе сред основните трансферни цели на Левски, вече е футболист на Локомотив (Пловдив).

 

Наката е поредното зимно попълнение на "смърфовете", с което ръководството опитва да спечели евровизи през купата на България или завършвайки на трето място в "А" група. Борносузов е много близък с директора на "черно-белите" Атанас Узунов. Бившият рефер бе собственик на юношеския отбор на Сокол (Марково), където футболистът израстна.

 

Бившият футболист на Нефтохимик, Литекс, Левски и Черно море за последно игра в румънския Астра (Плоещ). През лятото той бе договорил всичко около преминаването си в Левски. Георги Иванов чакаше да го представи заедно с Гара Дембеле, но в последния момент румънците от Плоещпредложиха "неустоима" оферта на Наката. Затова той се отметна от обещанието си пред Гонзо. В последствие на неговия пост "сините" случиха с привличането на Сержиньо Грийн. А половин година по-късно Борносузов се нави да играе в "А" група, но не в настоящия тим на Георги Иванов, а в бившия му, където собственик е приятел на Гонзо – Коко Динев.

Вашият коментар