Лечков: ЦСКА ни биха с наши играчи

2010-08-29 20:31:00

Лечков остана разочарован от изпуснатата победа в мача срещу ЦСКА (1:3)

Почетният президент на ОФК Сливен Йордан Лечков изригна по адрес на колегите си от ЦСКА, които му дължат пари за преминаването на четиримата футболисти Костадин Стоянов, Иван Стоянов, Здравко Чавдаров и Коста Янев в клуба от Борисовата градина.

"Истината е, че ЦСКА все още ни дължи пари за нашите футболисти. Днес армейците ни биха с наши играчи. Видяхте, че Чавдаров извади няколко чисти положения. Това е абсурд. Готови сме да търсим правата си по съдебен път", коментира ситуацията Лечков.

Бившият национал на България изрази съжалението си, че неговият отбор не е победил срещу ЦСКА, въпреки че е играл добре. Той не спести и критиките си към съдията Ангел Ангелов. "Няма да коментирам съдията", заяви Лечков, но след това добави: "Не даде чиста дузпа и червен картон веднага след това. Удариха едно момче без топка".

"Играем добре, жалко е, че не побеждаваме. Нашият отбор е млад, днес играха 17-18-годишни момчета, това ни е нивото. Момчетата играят за своите заплати и за своите премии. Ние не участваме в никакви комбинации, играем добре, доволен съм от момчетата. Сгрешихме 2-3 пъти, това е", допълни Лечков.

Вашият коментар