Лидерът на Изток доволен от срещата с Тополите

2010-11-10 18:07:00

Koлкото и да са добри Тополите, все пак са във В група, успокояват се в Поморие

 

Изпълнителният директор на Черноморец Поморие Тодор Хънков изрази задоволство от жребия за купата на България, след като на отбора се падна да играе на 1/16-финалите срещу Тополите. Третодивизионният клуб от Варна е начело в класирането на Североизточна В група.

"Хубав жребий за нас. С каквито и футболисти да разполага, съперникът ни е от В група. Добре е също, че  е близо до нас и няма да ни се налага да пътуваме много. В качеството си на професионален клуб, който е обезпечен отвсякъде, сме длъжни да продължим напред", отсече Хънков, цитиран от пресслужбата на тима.

"Предполагам, че условията за игра няма да са от най-добрите. Със сигурност и противникът ще бъде много мотивиран, но ние сме задължени да се класираме на осминафиналите. Всичко друго ще бъде безпочвени извинения. Все пак сме лидери на Източна Б група, а освен това в миналото издание за купата стигнахме до финала и се окичихме със сребърните медали. Разполагаме и с уникално добри условия за подготовка, каквито нямат не само отборите от Б група, а дори и някои от А група", мотивира се футболният шеф.

Вашият коментар