Лиляна: Лотар е глупак

2011-03-02 11:40:00

Новата му е грозотия, "храни" националния селекционер бившата му жена

Украинският модел Лиляна продължава да напада бившия си съпруг Лотар Матеус. Двамата се разведоха официално преди месец, а оттогава красавицата не спира да разкрива интимни тайни от съвместния им живот.

Според Лиляна треньорът на националния ни отбор по футбол е глупав мъж, който не може да избира правилно жените до себе си. Освен това украинката се зарече никога повече да не споделя живота си с мъже като немеца.

"Лотар е един безкрайно глупав мъж. Повече няма да правя тази грешка и да се влюбвам в непостоянни хора като него. Погледнете го само с каква ме смени. Новата му приятелка e грозна", проплака бившата на Лотар, цитирана от "7 дни спорт".

Преди седмица Лиляна разкри още, че немската футболна легенда е секс маниак, който не може да контролира нагона си. Именно затова той не се задържал дълго с една жена. Треньорът на Мартин Петров и компания дори посещавал специална клиника, но лечението не помагало. "С Лотар се разделихме, защото той не можа да преодолее своята зависимост. Малко след като се запознахме, започна да ми изневерява. Накарах го да посещава психотерапевт, но и това не помогна. Бившият ми мъж е абсолютно пристрастен, макар че продължава да се лекува", коментира тогава украинката.

Вашият коментар