Литекс глоби "оранжевите" каратисти

2010-10-28 15:17:00

Шампионите категорични, че няма да търпят никой, който руши реномето на клуба

 

Управителният съвет на Литекс глоби участниците в баталните сцени от мача с Левски в понеделник с мотива, че така се уронва престижа на футболния клуб. От щаба на шампионите уточняват, че няма да толерират неспортсменски изяви и занапред.

Всички побойници са глобени по различни точки от вътрешния правилник. Според запознати, виновните ще се бръкнат доста дълбоко. Особено дейни в мелето бяха Пламен Николов, Вилфрид Нифлор и Том, като последният показа завидни каратистки умения, познати ни от филмите за манастира Шаолин през 80-те години на миналия век.

 

Николов и Том бяха санкционирани и от Дисциплинарната комисия към БФС вчера. Първият отнесе 3 мача лишаване от състезателни права, а вторият два.

В същото време крилото Страхил Попов започна леки тренировки, след като пропусна заниманията в последните дни заради разтежение в слабините. Попов получи разтежение на аддукторите по време на тренировка, но вече се чувства по-добре и започна леки занимания с топка.

Според лекарския щаб на шампионите, 20-годишният полузащитник може да започне тренировки на пълни обороти от понеделник и да бъде в групата за гостуването на бившия си отбор Монтана на 6 ноември.

Вашият коментар