Литекс постигнал целта си

2010-10-26 00:04:00

Работихме здраво през седмицата и победата ни е напълно заслужена, радва се Любо Пенев

 

"Постигнахме целта си да спечелим трите точки. Поздравявам играчите си, работиха много през седмицата и заслужено сме победители срещу Левски", каза след мача с Левски наставникът на Литекс Любослав Пенев. Шампионите от Ловеч спечелиха с 2:1 и оглавиха таблицата на временното класиране в А група.

"Изнесохме един приятен мач. Мисля, че се срещнаха двата най-силни отбора в момента и борбата продължава до края. Далеч сме още от финалната права. Рано е да се говори за каквито и да е титли. Продължаваме да работим", коментира още Пенев.

"Показахме характер, не се примирихме, докато не постигнахме пълния обрат. Има кой да коментира случилото се на терена. Комисии и така нататък. Няма да коментирам съдията, съдиите, или изказванията на останалите хора", добави той в отговор на призива да се изкаже по повод срамните сцени в средата на първото полувреме.

"Равенството не ни устройваше, но ОК – щяхме да го приемем. Мачът продължава до последния сигнал на съдията. Радвам се, когато виждам хъс като днешния в тях. Има какво да изчистваме в играта си, но това ще се разбере от тях на разбора", завърши специалистът, който записа четвърта поредна победа начело на Литекс.

Вашият коментар