Литекс се излага срещу слабаци

2011-02-04 14:32:00

Шампионите не вкараха гол срещу най-слабата защита от професионалните клубове в контролите

Шампионът Литекс стана за смях, след като допусна 0:0 срещу участника в Западната Б група Малеш Милрево в контролен мач, игран в Сандански. Ситуацията за "оранжевите" нямаше да е толкова сериозна, ако Малеш не беше допуснал разгроми от Калиакра, Локо София и Миньор в досегашните си мачове (с обща голова разлика 1:15).

Несполучлив дебют направи новият централен нападател Деян Джерманович. В състава на Литекс пък играха повечето от титулярите, включително родните национали Бодуров и Венков.

Като титуляри започнаха Страхил Попов и Румен Руменов, а след почивката на терена се появиха близнаците Георги и Илия Миланови, Момчил Цветанов и Ангел Здравчев.

Литекс имаше предимство в играта през целия мач, но то не успя да придобие цифрово изражение. Страхотен мач направи вратарят на Малеш Васил Василев, който спаси шутове на Папа Диуф, Джерманович, Страхил Попов, Том, Здравков и Сандриньо.

Смехът вероятно щеше да е пълен, ако в самия край на мача Александър Симеонов беше по-съсредоточен сам срещу вратаря на Литекс Урош Голубович и беше отбелязал за Малеш.

Вашият коментар