Литекс сложи четворка на Монтана

2011-01-29 16:51:00

Александър Барт, Том и Момчил Цветанов точни за шампионите, Георги Иванов с автогол

Шампионът на България Литекс вкара четири безответни гол на Монтана в приятелска среща играна на Градския стадион в Сандански. Головете за лидерите в класирането на българската "А" група отбелязаха Барт (29), Том (32), Г. Иванов (70-автогол) и Цветанов (80).

След двубоя треньорът Любослав Пенев, президентът на Литекс Трифон Попов и Стойчо Стоилов се събраха да бистрят съдбата на сенегалеца Диуф, който е на проби при шампионите.

Срещу Монтана чернокожият бързак се отчете с една асистенция и няколко индивидуални акции, но последно Пенев ще има думата за привличането му.

Това бе последно занимание за Литекс преди отпътуването на тима за Турция. Там към състава ще се присъедини още един чужденец, но той няма да е на проби, а направо ще подпише контракт с лидерите в "А" група.

Другата седмица Литекс ще играе контроли с Вихрен във вторник и гръцкия Панасерайкос в сряда от 14,45 часа. Мачът ще се играе на стадион "Димотико Гипедо Серон" в Серес и ще бъде следен онлайн от официалния сайт на Литекс.

Вашият коментар