Литекс с просташки удар по "онанистите"

2011-02-03 14:05:00

На комплексираните  злобни помияри в българската спортна журналистика им лъснаха голите насрани задници, четем в официалния сайт на шампионите

От Литекс реагираха светкавично на написаното във всекидневника "Тема спорт" по повод наставника на тима Любослав Пенев. В дописката се казваше, че почетният президент на тима Гриша Ганчев е вдигнал мерника на бившия национал.

 

По този повод в сайта на Литекс се появи следният текст, който публикуваме без редакция:

Президентът на Литекс Трифон Попов взе отношение отностно лъжливите и обидни квалификации за отбора и треньора Любослав Пенев  в медиите.

„За пореден път на комплексираните  злобни помияри в българската спортна журналистика им лъснаха голите насрани задници.” , започна Попов. „Измислиха си информация, че храним футболистите с ябълки!!! Може и да са прави нищожествата… Цената на скрапта доста се повиши и не е рентабилна. А относно “физкултурника” – там където неговото име е записано със златни букви, те не са били и в най-мокрите си сънища. Но това е злобата, омразата и завистта. Тя е присъща на онанистите и некадърниците. Желая им да са живи и здрави!”

П.П :И следващия път като лъжете, си пишете имената! Нали сте мъже!

Вашият коментар