Литекс ще наказва побойниците

2010-10-27 12:44:00

Шампионите преподписаха спонсорския си договор с Globul за нови три години

 

Сътрудничеството между Globul и Литекс ще продължи за нови три години, стана ясно след като днес мобилният оператор и шампиона подписаха нов договор. Логото на предплатената услуга b-connect остава на оранжевите фланелки, но срещу по-добри финансови условия за ловчанлии.

Финансови детайли по договора не бяха оповестени, но от Globul разкриват, че са предвидени завишени бонуси за клуба при спечелване на титла и купа, както и при успешно представяне в евротурнирите.

Президентът на Литекс Трифон Попов не скри задоволството си от новия контракт. Той обаче беше разпитван от медиите за съвсем различни неща. Повечето бяха свързани с изминалия мач с Левски, в който "оранжевите" спечелиха с 2:1.

"Ще има глоби за всички, които участваха в боя в средата на първото полувреме. Това не е поведение на професионални футболисти. Ние сме шампион на България и не бива да си позволяваме подобни неща", каза Попов.

Според него има напрежение преди следващия мач на отбора със Славия, но то не идва от страна на Ловеч, а по-скоро "белите" искат да се презастраховат от евентуална загуба.

"Българските съдии не са по-лоши от чуждите, които идват да свирят тук. Ние имаме доверие на българските рефери, но ако някой от съперниците ни иска чужди съдии, няма проблем", отговори на искането на Левски за чужди съдии на дербитата Попов.

Вашият коментар