Локомотив наказа допотопния футбол на ЦСКА

Начало » Локомотив наказа допотопния футбол на ЦСКА

Нестор ЙевтичОтборът на Локомотив Пловдив спечели с 2:1 като гост на ЦСКА в мач от шампионата на Първа лига. Победното попадение дойде в добавеното време, а негов автор беше Кристиян Пешов.

ЦСКА изигра поредните 90 минути под ръководството на Нестор Йевтич, в които показа отвратително слаб и допотопен футбол и почти не създаде реални положения за гол. От своя страна Локомотив напълно се реваншира за загубата през есента, когато ЦСКА го надигра тотално в Пловдив и създаде нереални очаквания на феновете на „армейците“.

Локомотив вкара още в началото, но голът беше отменен след намесата на VAR. ЦСКА се опитваше да вкара с прийоми от преди 100 години – дълбоки и балонни центрирания почти от тъчлиниите, които не носеха успех. Локомотив обаче на няколко пъти затрудни Бусато преди почивката и продължи да го прави и през втората част.

Контраатака на Локомотив 60-та минута доведе до попадение за гостите за 0:1. ЦСКА успя да изравни с гол на резервата Асприля след асистенция на друг, влязъл в хода на мача – Хайнц. ЦСКА натисна анемично, докато Локомотив можеше да вкара на три пъти, преди да го направи в добавеното време, след като Вион покри глуповато засада и Пешов вкара за победата с 2:1.

Веднага след гола от трибуните се чу логичното „Оставка“ по адрес на треньора на тима, самообявил се за „Майстор“.