Локомотив Пловдив се отказа от Достанич

2010-09-29 17:32:00

Неделчо Матушев вероятно остава до края на полусезона

 

Сърбинът Ратко Достанич, който се спрягаше като вариант за нов треньор на Локомотив Пловдив в крайна сметка няма да поеме "смърфовете".

Собственикът Коко Динев се е отказал от него, като вероятната причина е проточването на развода на треньора в Сърбия. По-рано днес стана ясно, че специалистът се разделя с жена си, която пък му прави спънки като за последно, използвайки връзките си с бившите му работодатели от Цървена Звезда.

Така Локомотив е изправен пред треньорска криза, след като Христо Бонев реши да обърне внимание на здравето си и да напусне скамейката. Той вече е президент на клуба.

При това положение няма да е изненада, ако временният наставник Неделчо Матушев остане поне до Нова година. Иначе на Лаута валят оферти от наши и чужди мениджърски агенции, които предлагат най-различни имена.

Матушев е достатъчно добър и доказал се специалист, който работи от началото с Бонев, а освен това като треньор на юношеския национален отбор има заслуга за израстването на редица млади футболисти, които днес са утвърдени фигури във футбола.

 

Още по темата

Вашият коментар