Локо отлетя за Турция, Каруча отрязал "железничарите"

2011-02-03 13:25:00

Сънародник на Дрогба е чакан в лагера на тима в Аталия, Локото пак стяга атомно нападение

Отборът на Локомотив София замина тази сутрин за втория си подготвителен лагер в Анталия с трима футболисти, които парафираха с клуба. Това са американецът с английски паспорт Джемал Джонсън, централният нападател Юсуф Идриси и защитникът Йордан Върбанов, който се връща на Надежда след три години в Китай.

Договорът на Джонсън е за 2,5 години, а другите двама се обвързват за по година и половина. Старши треньорът на червено-черните Диян Петков очаква още двама играчи, които ще дойдат на проби в отбора по време на лагера в Анталия.

Роденият в Кот д′Ивоар нападател Франк Маду е очакваното ново попълнение, което трябва да дойде в Анталия. 23-годишният нападател, който има и френски паспорт, е играл за последно в кипърския първодивизионен тим АПОП Кинира Пея, а преди да се премести на Острова на Афродита има няколко години в Швейцария.

"Доволен съм от първия лагер в Сандански. Мисля, че отборът вече намира своето лице. На нас обаче ни трябва още агресивност в атаката и затова ще търсим още играчи. Към момента опциите за централни нападатели са Преслав Йорданов и Юсуф, но мисля, че няма да е лошо да се подсилим и с още един играч, обясни Диди Пелето.

В същото време стана ясно, че бившият нападател на Черноморец Адриан Фернандес – Каруча е имал възможност да заиграе в трети български отбор, но е отказал на Локомотив София. Причината била заплатата. В Надежда нямали възможност да му плащат разточително както в Бургас, където той в последно време беше твърда резерва.

Вашият коментар