Локо Пд изненада своите с Драги Коцев

2010-07-27 02:08:00

Пловдивският "Локомотив" ще започне сезона с десетима нови играчи. В понеделник бяха представени всички нови попълнения, като изненадата сред тях е нападателят от "Пирин" Драги Коцев. Македонецът беше трансферна цел на няколко отбора от А група, но той е предпочел офертата на "железничарите".

Освен Драги Коцев, другите нови имена в "Локомотив" са чужденците Флориан Лучини, Карвальо, Самир Бенжелюн и Родригес, дошлите от "Славия" Мартин Керчев и Мартин Кавдански, досегашният играч на "Локомотив" (София) Христо Златински, както и Пламен Крачунов от "Марица" и Емил Аргиров от "Спартак" (Пловдив).

"С тази селекция можем да гоним челните места в класирането. Искам да благодаря на собственика Константин Динев, че не пожали средства да привлече необходимите ни играчи. Доволен съм от подготовката ни в Кипър и смятам, че отборът вече е готов за новия сезон", коментира старши треньорът и почетен президент на черно-белите Христо Бонев.

Основните напускащи "Лаута" това лято са нападателят Гара Дембеле, който подписа с "Левски" за 300 хил. лв. и Йордан Тодоров, който премина в "Стяуа" със свободен трансфер. Общо напусналите са седем души.

В момента продължават и ремонтните работи на стадиона на "железничарите". Очаква се те да приключат до първото домакинство на "Черно море" във втория кръг на шампионата. Стартът на кампанията за "Локомотив" е още тази събота с гостуване в Севлиево на новака в А група "Видима-Раковски".

Вашият коментар