Локо Пд с първа тренировка в Испания

2011-01-26 10:06:00

"Смърфовете" се готвят за контролата с полския Лех, Електричката с настинка

Локомотив Пловдив проведе първата си тренировка на испанска земя, съобщи Gong.bg. Тя се проведе в Marbella football center, където българите ще се готвят и където ще се проведе традиционния турнир Marbella cup 2011.

Българите се засякоха с тима на Йънг Бойс, който е втори от последното първенство на Швейцария. Освен тези отбори на тази база се подготвят или ще се подготвят и отборите, които ще вземат участие в ежегодния турнир.

Единствено Здравко Лазаров е със здравословни проблеми заради настинка, но от лекарския щаб ще направят всичко възможно той да изведе Локомотив с капитанската лента в първата контрола в Испания срещу полския шампион Лех Познан днес от 17 часа българско време (16 часа испанско).

В лагера на Локомотив не изключват възможността в Марбея да пристигнат нови футболисти на проби, но няма вариант към състава да се присъедини върнатият от Левски заради хронична травма на рамото Базил Де Карвальо. В Испания "черно-белите" ще останат до 15 февруари и имат планирани осем контроли.

Ето и пълната програма за контролните срещи на Локомотив (Пд) на испанска земя:

26 януари – срещу Лех (Познан)

28 януари – срещу румънския Тимишоара

31 януари – срещу Локомотив (Москва)

3 февруари – срещу Зенит (Санкт Петербург)

5 февруари – при успех срещу Зенит "смърфовете" ще играят с победителя от мача между Кубан (Краснодар) и Полония (Варшава). Ако възпитаниците на Неделчо Матушев загубят от руснаците, ще се изправят съответно срещу загубилия от двойката Кубан-Полония.

8 февруари – съперникът ще е един от победителя в двубоите между Спарта (Прага)-Зестофани (Грузия) или Динамо (Киев)-Днепропетровск

10 февруари – срещу испанския Естепона

12 февруари – срещу Динамо (Киев), ако украинците не са наш съперник на 8 февруари. Ако вече "смърфовете" са играли с тях, тогава контролата ще е срещу Видзев (Лодз).

14 февруари – срещу Малага (Испания)

Вашият коментар