Локо Сф се чуди: Агия Напа или Анталия

2010-12-30 22:20:00

Ясни са три от контролите на столичните "железничари" по време на подготовката

Локомотив София избира от две оферти за втората част от зимната си подготовка, като опциите са кипърския курорт Агия Напа, както и Анталия. В последно време столичните железничари традиционно се подготвят на кипърска земя, но тази зима Анталия предлага изключително ниски цени за отборите.

Тризвездните хотели на турското Средезмноморие предлагат десетдневна подготовка за 50 хиляди евро, като в тази цена влиза храната, неограничено количество плодове и минерална вода, както и поддръжка на екипировката и тренировъчния инвентар на отборите. Именно такива оферти са изпратени втородивизионни отбори в България и Румъния.

Точно ниските цени могат да станат причина за лагер в Турция, а не в Кипър. Голяма част от българските отбори са се насочили към Анталия, Алания, Белек, докато единствено Левски има резервация за Острова на Афродита.

Сигурен е лагерът в Сандански, който ще завърши с две проверки- срещу Вихрен Сандански на 26-и януари и срещу Малеш Микрево на 28-и. На 19-и февруари пък отборът ще бъде представен срещу Ботев Враца на своя стадион в квартал
Надежда.

Локомотив няма да привлече нападателя на Сливен Диян Христов, тъй като играчът заминавал на проби в чужбина. Христов има три предложения за тестове в Кипър, Гърция и Казахстан.

Вашият коментар