Локо ще търси нов Татко Смърф

2010-10-25 09:22:00

Едо се отказа да води пловдивчани, Томас Хеслер актуален вариант

 

Треньорските драми в Локо Пловдив продължават. Изглежда "смърфовете" си бяха намерили нов Татко Смърф в лицето на Едуард Ераносян, но специалистът се отказа да води тима. Причините според Гонг са, че на легендата на Локо не му се понравил факта, че няма той да е единствен, който ще определя състава за мачовете.

Според медията, той влязъл в конфликт със собственика Коко Динев, който имал по-различни виждания за титулярен състав. Едо вече е съобщил решението си пред тима, който води няколко дни неофициално. Ераносян е наказан от ФИФА да не упражнява треньорската професия, но това наказание изтича след дни.

До края на сезона отборът ще бъде воден от Неделчо Матушев, а нов наставник ще има едва в края на годината.

В днешния си брой обаче "Стандарт" информира, че сред спряганите имена е това на немската легенда Томас Хеслер. Джобния халф има опит като помощник в Кьолн и в националния отбор на Нигерия, но сам все още не е водил футболен клуб. Според изданието той вече е бил у нас, изискванията му за заплата са приети от Динев, но е искал преди да поеме поста, да изгледа няколко двубоя на евентуалния си нов тим.

 

До треньорската криза на Лаута пък се стигна, след като почетният президент Христо Бонев се отказа да води тима по здравословни причини.

Вашият коментар