Луда работа: Тв съобщи номинираните за "Футболист на годината", не организаторите

2010-12-15 23:20:00

Бербатов, Иванков, Ивелин Попов, Ники Михайлов и Стилиян са петимата. Разкриха ги покрай Тончо Токмакчиев и Камен Во 

 

Луда работа съвсем по български! Така може да се коментира начинът, по който България разбра петте номинации за "Футболист на годината 2010". Вместо организаторите да свикат пресконференция или да пуснат официално съобщение обществеността трябваше да ги разбере от автореклама на националната телевизия.

 

Това се случи в пресррилийз на БНТ, че ще излъчва церемонията на юбилейната анкета. Жалкото е, че петимата номинирани трябваше да се разберат покрай хвалба, че Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров ще водят церемонията, а Мария Илиева ще пее за гости и зрители.

 

Но ето и съобщението от PR отдела на държавната телевизия:

 

"БНТ ще излъчи 50-ата юбилейна церемония "Футболист на годината" в понеделник 20. 12.2010 година от 17.55 часа до 19.00 часа, която се организира от ДАКС Медия АД и БФС.

 

Петимата най-изявени футболисти на България за годината, определени от журналистическата анкета, които ще спорят за това признание,  са Димитър Иванков, Димитър Бербатов, Ивелин Попов, Николай Михайлов, Стилиян Петров.

 

Акцент в прякото предаване на БНТ ще е традицията на церемонията, уважението и приятелството на поколенията в българския футбол. Водещи на церемонията ще бъдат Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров. Заедно с големите имена от миналото те ще наградят футболист на годината, неговите подгласници, най-добър вратар, защитник, полузащитник и нападател в българското първенство, най-прогресиращ млад играч.

 

Организаторите ще поднесат приза за развитие, което миналата година получи Черноморец Бургас, а БНТ – специалната награда за най-красив гол. За гостите на церемонията и зрителите по телевизията ще пее Мария Илиева, която подготвя специална изненада – телевизионен дебют, на новата и песен."

 

Вашият коментар