Лудогорец гледа към Спас

Начало » Лудогорец гледа към Спас
Трансферна сделка
снимка: shutterstock.com

Лудогорец ще се възползва от сериозната криза, налегнала Арда, и ще привлече национала Спас Делев.

Фланговият нападател е силно желан и от ЦСКА 1948, но офертата на разградчани е по-добра. Наред с това той има и предложения от чужбина. Очаква се 32-годишният Делев до часове да обяви къде ще продължи кариерата си. На 90% обаче може да се твърди, че бъдещето му ще бъде свързано с „Орлите“.

Спас на няколко пъти бе свързван с Лудогорец, включително и преди старта на кампанията, но по една или друга причина до трансфер не се стигаше. Този път обаче това вече ще се случи. Той трябва да е второто ново попълнение на разградчани за зимата. Първото е 22-годишният Рик, който идва с трансфер от бразилския елитен Сеара. Крилото вече мина медицинските прегледи.

Делев остави силна есен зад гърба си. Той участва във всичките 18 шампионатни двубоя на кърджалии, като в тях отбеляза 5 гола. Той е най-резултатният играч на Арда, заедно с Тонислав Йорданов. Наред с това Спас се разписа веднъж и за Купата на България. Освен това той записа участие и в 5 от световните квалификации на националния отбор на България.

В същото време Лудогорец продължава с подготовката за двубоя с ЦСКА, който е утре на „Армията“. С този сблъсък ще бъде спусната и футболната завеса у нас за 2021 година.