Любо Пенев: Титлата не е решена

2011-02-27 17:11:00

Отзиви след победата на Литекс с 3:0 над Миньор в Перник в срещата от 16-ия кръг на "А" група:

Стойчо Стоев (старши треньор на Миньор): "Резултатът не отразява реално събитията на терена. Литекс е сериозен отбор. Знаехме, че ще имаме максимум едно-две положения, които трябваше да реализираме. Имахме своите възможности, но ги пропуснахме. След първия гол останаха известни надежди, но след втория всичко свърши.

През първото полувреме играта беше равностойна, на след почивката Литекс ни принуди да се поприберем в нашата половина. Това е нормално. Все пак съперникът е доста класен и грамотен отбор. Селекцията им е много по-добра от нашата. Стремяхме се да използваме контраатаки. Имахме шансове, но не успяхме да ги реализираме. Като цяло имаше и хубави моменти в този мач за нас".
   
Любослав Пенев (старши треньор на Литекс): "Получи се приятен мач, най-вече през второто полувреме. Както ние, така и те, започнахме с леко напрежение. Все пак е първи мач от пролетния полусезон. После се поуспокоихме и това даде резултат.  Увеличихме преднината си, но има още много мачове, така че по никакъв начин титлата не е решена. Доволен съм от целия отбор".

Вашият коментар