Мадам Ба води италианци да оглеждат пияница

2010-12-08 11:06:00

Последното препятствие на "сините" преди групите на ШЛ през 2006 г – Киево, мераклия за почерпения Гара

 

Един от любимите отбори на всички "сини" фенове – Киево, ще следи изявите на френския голаджия на Левски Гара Дембеле в мача за Купата на България с Берое днес. Те се водят от майката на братя Бенжелюн – мадам Сокена Ба.

Любителят на "огнената вода" Дембеле искал на всяка цена да се омете от София, където на всичко отгоре го обидиха, като разкриха фалшивата му шофьорска книжка.

Проблемът, който вероятно ще възникне е цената на Гара. Единствената реална оферта досега за него е в размер на 250 000 паунда (за сравнение – 800 000 паунда бяха платени за правата на Борислав Михайлов от същия клуб преди петнайсетина години).

Левски не искат да чуят за по-малко от 3 000 000 евро, като този път пазят по-яростно от рецептата на Кока-Кола минималната сума, която е заложена за трансфер на френския малиец в контракта му. Във футболните среди излезе и версията, че тя е доста под исканата от клуба, където не са очаквали чак такъв бум на Дембеле със синия екип.

Така преди няколко години на Герена изтърваха тлъста пачка от Станислав Ангелов – Пелето, който си тръгна за жълти стотинки от Левски.

Сагата около нападателя сега започва лека полека да придобива сериозни размери. Специалисти смятат, че Гара все пак ще бъде продаден, въпреки че се напи до безпомощност в Студентски град, при това с фалшив документ за правоуправление. Това, че запоите на Дембеле са редовни, също едва ли ще откажат мераклиите за головата машина.

Вашият коментар