Макриев в Криля при Райс Мболи

2011-02-01 21:54:00

Българският национал се махна от Ашдод, но не отиде в Ростов

 

Българският национал Димитър Макриев става съотборник на алжирския национален вратар Райс Мболи, който до зимата на 2010 г. бе собственост на Славия.

 

Независимо, че се появиха информации, че Макриев отива на проби в тима на Чавдар Янков Ростов се оказа, че дестинацията Русия е вярна, но не и клубът.

 

"В информациите за Ростов няма нищо вярно. Вече мога да обявя, че Макриев е пред трансфер в Криля Советов. Работата е почти сигурна. Руският клуб вече си размени писма с Ашдод. Израелците няма да правят спънки на Митко и са готови да го пуснат да се развива в Русия", обяви мениджърът Мирчо Димитров.

 

"В четвъртък ще се присъедини към подготвителния лагер на Криля Советов. Те от утре са в турския курорт Белек. Поддържам отлични отношения с треньора им Александър Тарханов, който харесва Митко. Той все пак иска да го изпробва в една контрола. Тя ще се играе на 6 февруари. След това Макриев ще се присъедини към националния отбор, който на 9-и има контрола с Естония в Анталия. Ако нещата се развият добре, трябва да подпише договора си с Криля Советов", добави Мирчо от Вършец.

Вашият коментар