Малкия Чилик отново в Монтана

2010-12-29 12:04:00

Мирослав Антонов ще довърши сезона в клуба, където игра през есента

 

Нападателят на Левски Мирослав Антонов ще довърши сезона в Монтана, стана ясно вчера. През есента Малкия Чилик игра на "Огоста" като преотстъпен.

След последния мач на Монтана от първенството Антонов се върна на Герена и направи няколко тренировки със сините. Шефовете на Левски обаче са преценили, че на този етап нямат нужда от нападателя.

"Разбрали сме се с ръководството на Левски, остава само да оформим документално повторното преотстъпване на Мирослав Антонов", заяви изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов пред "7 дни спорт".

В същото втеме от стадион "Огоста" отрекоха, че централният нападател на Монтана Венцислав Христов ще бъде продаден на Берое. Изпълнителният директор на Монтана Румен Панайотов заяви, че не е чувал за интерес към 22-годишния футболист от страна на носителя на Купата на България.

Христов отиде в Монтана през лятото и подписа за три години. Той стана голмайстор на отбора по време на подготвителния период, като заби 6 гола в изиграните контроли. За първенството юношата на Локомотив Сф има три гола – два срещу Пирин и един срещу Славия.

Вашият коментар