Манчев подписва с Локо Сф

2010-08-13 15:37:00

Бившият нападател на ЦСКА Владимир Манчев е новото попълнение на столичния Локомотив.

Както е известно, нападателят проведе подготовка с Академик (София) и даже успя да реализира няколко попадения за "студентите". След продажбата на Мартин Камбуров "червено-черните" разполагат само с трима нападатели и явно това е причината ръководството да се обърне към Владо Манчев.

"В съвсем близко време ще подпиша с Локо (Сф) до края на сезона. Все още няма подпис, но това е формалност. Разбрахме се с Иво Тонев набързо, много съм доволен. Искам да благодаря на ръководството и момчетата от Академик (Сф), които бяха любезни да ме вземат да проведа лятна подготовка с тях", заяви Манчев.

Голмайсторът обаче е с неотшумяла контузия. Бившият нападател на ЦСКА направи първа тренировка с "червено-черните", като се оказа, че изпитва болки в адукторите. При това положение Манчев ще трябва да тренира индивидуално около 10-15 дни, преди да бъде готов за игра. Освен това, бившият футболист на "армейците" е изостанал с подготовката и ще трябва да наваксва в следващите дни.

"С Локо се разбрах да се доизлекувам напълно и тогава да вляза в игра. С Калиакра няма да играя, надявам се в някой от следващите срещи да дебютирам. Дано това да се случи при гостуването с Миньор или в следващия мач с Берое", добави Манчев.

"В Локо се засичам с много познати лица – с Дафчев играх в ЦСКА, с Гошо Марков бях в националния отбор. Кристиян Добрев и Иван Бандаловски се познаваме добре. Много съм доволен, защото Локомотив е отбор с големи амбиции, а аз желая да играя именно в такъв. Надявам се да направя добър тандем с Генков. Всички знаят остротата на Асамоа, който също е много добър играч. Надявам се да помогна на тима да постигне целите си", завърши бившият голмайстор на ЦСКА.

Вашият коментар