Маркиньос и Жоазиньо отново на пазара

2010-11-16 10:55:00

Мениджър ще им търси отбори в Премиер лигата на Русия

Само до преди няколко месеца за Маркиньос и Жоазиньо се говореше в различен контекст. Единият откровено беше в тежест на ЦСКА с трагичните си изяви, а другият беше най-конвертируемият състезател на Левски.

Сега ролите не са съвсем разменени, но най-малкото Маркиньос е най-ценният футболист на ЦСКА, а Жоазиньо се представя стабилно на Герена, макар и с редки избухвания. И от двамата обаче се интересуват в Русия, където само след няколко дни стартира новата трансферна кампания между двата шампионата.

"Маркиньос и Жоазиньо са отлични футболисти и през декември заедно с Джери Перейра ще разговаряме с няколко руски тима за транфери. В момента осем отбора се борят да не изпаднат от първа дивизия и не им е до селекция, но през зимата ще говорим. Има фиксирана сума в договора на Маркиньос и ако някой клуб я извади, той ще си тръгне", зявява пред "7 дни спорт" мениджърът Мирчо Димитров.

Маркиньос носи ЦСКА на гърба си в последните мачове. Той отбеляза важни голове, последните срещу Рапид във Виена за 2:1 и онзиден срещу Локомотив Пловдив в шампионата за 1:0. Днес той ще получи наградата за играч на октомври, а освен нея, той има и две награди за най-добър в кръга.

Вашият коментар