Марк Хюз поема Фулъм

2010-07-30 04:00:00

Марк Хюз е новият мениджър на Фулъм. Уелсецът поема тима от "Крейвън Котидж" с договор за две години.

Финалистът в Лига Европа най-сетне намери кой да води отбора, след като Рой Ходжсън напусна в посока Ливърпул. Първоначално в Югозападен Лондон искаха треньора на Аякс Мартин Йол, но идеята им не бе осъществена, а вариантите със Свен-Йоран Ериксон и Юрген Клинсман бяха актуални до тази вечер.

Натиреният от арабските собственици на Манчестър Сити Хюз вече има ново предизвикателство. "Радвам се, че от Фулъм ми се довериха. През последните два сезона тимът игра страхотно и осъзнавам, че това породи големи очаквания за бъдещето. Сигурен съм, че с няколко попълнения и здрава работа Фулъм може да постигне още по-добри резултати. Нямам търпение да започна работа, защото времето до началото на сезона е много малко", заяви Хюз.

"Вярвам, че Марк е точният човек за нас. Той свърши чудесна работа с националния тим на своята страна, а също така и в Премиършип. Изминаха два фантастични сезона за Фулъм, надявам се Хюз да предаде още по-голяма класа на тима", заяви собственикът на "котиджърс" Мохамед Ал Файед.

Вашият коментар