Марсио: Длъжни сме да се класираме за Европа

2010-11-04 18:36:00

В България ще играя само за Черноморец, кълне се португалският халф

 

Ако този сезон не се класираме за Европа, ще бъде лошо. Сега ни е шансът", заяви днес халфът на Черноморец Марсио Нуньо на среща с журналисти. Португалецът смята, че равенствата с по-непретенциозните отбори се дължат на липсата на шанс.

"В Бургас аз и семейството ми се чувстваме супер. В България не искам да играя другаде освен в Черноморец. Ако има интерес към мен от чужбина, решаващата дума ще бъде на ръководството, с което ще се преговаря”, каза Нуно, който планира да играе още 3 – 4 години.

Относно пробите, които мина през лятото в Плимут Аргайл, той каза, че е разочарован от слабата организация в английския клуб.

"Направих една тренировка, после не ме потърсиха три дни и се прибрах в България. За мен няма голямо значение позицията, на която играя. Важно е треньорът да ми гласува доверие. За мен сега е най-важно да тренирам усилено и да играя добре. Да помагам на Черноморец да се задържи в челото на класирането и да изпълни поставената цел за класиране в евротурнирите", сподели Марсио, който в понеделник посреща в Бургас съпругата си с новородената им дъщеричка Мария.

Вашият коментар